Gdje kupiti?

37.490,00kn

EU 70is

Agregati visoke tehnologije za lako premještanje
Stalan rast i razvoj tehnologije znače da su Honda agregati više nego sposobni za opskrbu u sve ubrzanijem svijetu kojeg pokreće električna energija. Koristeći lagane i kompaktne tehnologije pretvarača, naši prenosivi agregati visoke tehnologije EU i EM asortimana daju veliku izlaznu snagu u prijenosnim uređajima. S pouzdanom snagom potrebnom za obavljanje teških zadataka i za profesionalnu primjenu, opskrba visoko kvalitetnom električnom energijom na istom je nivou kao nacionalna mreža što je bitno za najnovije i najosjetljivije elektroničke proizvode. Naši EU i EM modeli visoke tehnologije koriste Eco-Throttle™, kojim je postignuta niska potrošnja goriva i produljeno vrijeme rada. Prilikom dizajniranja EU asortimana vodili smo računa o osjetljivosti na buku, o niskim vibracijama, smanjenju buke motora, naprednom ispušnom sustavu i zvučno izoliranim kućištima.

Tehničke karakteristike

Maksimalna snaga 7000 W
Nazivna snaga 5500 W
Spremnik goriva 16,5 L
Nazivno vrijeme rada 6h30
Dimenzije (mm) D 810 x Š 666 x V 692
Težina 124,8 kg
Razina buke
(2000/14/EC, 2005/88/EC)
89dB(A)
Oblik utičnice 16A-230V, 32A-230V

Značajke

PARALELNI RAD

Mogućnost paralelnog rada dodatna je pogodnost tehnologije pretvarača. Korištenjem originalnih Honda kabela za paralelni rad možete zajedno povezati dva EU10i, dva EU20i, dva EU30i ili dva EU30is agregata da biste dobili dvostruko više energije. To Vam daje dodatnu snagu kada Vam je ona potrebna, a da pritom ne morate kupovati veći i teži agregat. Napomena: paralelno možete povezati samo dva identična agregata.

Pošaljite upit o ovom proizvodu

Hongoldonia.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Klikom na gumb Slažem se slažete se s korištenjem kolačića.