Gdje kupiti?

14.990,00kn

EM 4500 CXS

Profesionalna kontrolirana snaga
Agregati našeg popularnog EM asortimana izbor su profesionalaca za dugotrajan rad bez kompromisa prema otpornosti i pouzdanosti. Sa čistom električnom energijom idealni su za napajanje osjetljivih električnih motora ili za rasvjetu bez treptanja, te nude dovoljan kapacitet i preciznu kontrolu. Tehnologija automatskog regulatora napona (AVR) na našim većim EM modelima je dizajnirana kako bi održavala izlaz napona konstantnim i manje ovisnim o načinu opterećenja. Regulacija snage je kontrolirana elektronički, što dopušta bolju stabilnost napona i frekvencije. AVR tehnologija znatno unapređuje performanse i produžava radni vijek aparata koji imaju jalovo opterećenje.

Tehničke karakteristike

Maksimalna snaga 4500 W 
Nazivna snaga 4000 W
Spremnik goriva 25 L
Nazivno vrijeme rada 9h15
Dimenzije (mm) D 877 x Š 530 x V 546
Težina 94 kg
Razina buke (2000/14/EC, 2005/88/EC) 70dB(A)
Oblik utičnice 16A-230V
 32A-230V

Značajke

AVR

Karakteristika mnogih Honda agregata je Automatski regulator napona ili AVR (Automatic Voltage Regulator), dizajniran da neprekidno regulira napon. Regulacija snage je elektronički kontrolirana, što omogućava bolju stabilnost napona i frekvencije. AVR pomaže održati proizvedeni napon konstantnim i manje ovisnim o opterećenju. To znači da rjeđe dolazi do pada snage ili skokovitog rasta snage. AVR tehnologija znatno unapređuje učinkovitost i radni vijek aparata s jalovim opterećenjem.

Pošaljite upit o ovom proizvodu

Hongoldonia.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Klikom na gumb Slažem se slažete se s korištenjem kolačića.