Gdje kupiti?

1.690,00kn

HHHE 61 LE

Od sada bez ograničenja
Precizno rezanje zahvaljujući dvostrukom djelovanju laserski rezane i dijamantno brušene oštrice od čelika. Čelična oštrica škara za živicu s dvostrukim djelovanjem laserski je rezana radi tihog rada i preciznog rukovanja, a njezina dijamantno brušena površina osigurava besprijekorno i precizno rezanje do samoga kraja te zdravi rast nove živice. Zahvaljujući zamjenjivoj 56 V Litij ionskoj DC bateriji koja omogućuje višesatni rad te brzo i učinkovito punjenje, bežični asortiman Honda alata ima sve što je potrebno da vam osigura siguran, produktivan i ugodan rad.

Tehničke karakteristike

Motor 56V DC
Kompatibilne baterije Honda baterije kap. 2.0 Ah i 4.0 Ah (prodaju se odvojeno)
Maks. širina rezanja promjer 22mm
Brzina rezanja 2600spm
Dimenzije oštrice 61cm / 1.8mm dvostruko djelovanje
Težina 2,79 kg + baterija
Razina buke
(ISO 22868)
83dB(A)
Vrijeme rada

2.0Ah - 65min

4.0Ah - 130min

Značajke

 

UKLJUČI I KOSI - Samo postavite bateriju i to je sve. Nema potrebe za napojnim kabelom u koji ćete se zapetljati, prerezati ga, pohabati, spoticat se ili slučajno iskopčati; nema produžnog kabela ili prekidača strujnog kruga.


PREDNOSTI AKU UREĐAJA

Baterija s izmjeničnim naponom je savršen izbor za radove uređenja okućnice. Naša tehnologija baterija donosi snažne, izdržljive i pouzdane uređaje koji su u odnosu na benzinski pogon.

LAKŠI - Umjesto pozamašnog motora, uključujući zaštitno kućište i spremnik goriva, sada imate laganu bateriju koja rad u vrtu čini manje napornim i puno ugodnijim.

TIŠI - Čak i mali benzinski motor radi veliku buku. Naši alati na baterije preobražavaju vrtove, ne narušavajući mir i tišinu za vrijeme rada.

ČIŠĆI - Zahvaljujući našim uređajima na baterijski pogon, sada u potpunosti možete uživati u prirodnim mirisima vašeg vrta.

JEDNOSTAVNIJI ZA RUKOVANJE - Pokretanje nekih uređaja može biti prilično iscrpljujuće čak i prije nego počnete s radom. Zahvaljujući baterijskom pogonu, vrtlari trebaju samo uključiti bateriju i prionuti na posao, čak i za hladnog i vlažnog vremena.

 

 

Pošaljite upit o ovom proizvodu

Hongoldonia.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Klikom na gumb Slažem se slažete se s korištenjem kolačića.