Gdje kupiti?

1.590,00kn

HHBE 81 BE 

Od sada bez ograničenja
Turbinski ventilator jamči tihe ali snažne performanse. Tih, lagan i kompaktan, sa snažnim turbinskim ventilatorom osigurava 92 mph zračne struje. Savršen za čišćenje travnjaka, staza, puteljaka i prilaza za vozila ili uređivanje nakon podrezivanja živice. Zahvaljujući zamjenjivoj 56 V Litij ionskoj DC bateriji koja omogućuje višesatni rad te brzo i učinkovito punjenje, bežični asortiman Honda alata ima sve što je potrebno da vam osigura siguran, produktivan i ugodan rad.

Tehničke karakteristike

Motor 56V DC bez četkica
Kompatibilne baterije Honda baterije kap. 2.0 Ah i 4.0 Ah (prodaju se odvojeno)
Brzina zraka Low: 72 km/h
High: 120 km/h
Turbo: 148 km/h
Upravljanje brzinom promjenjivo
Volumen zraka Low: 420 m3/h
High: 120 m3/h
Turbo: 148 m3/h
Težina 2,34 kg + baterija
Razina buke
(ISO 22868)
82dB(A)
Vrijeme rada

2.0Ah - 18min

4.0Ah - 31min

Značajke

 

UKLJUČI I KOSI - Samo postavite bateriju i to je sve. Nema potrebe za napojnim kabelom u koji ćete se zapetljati, prerezati ga, pohabati, spoticat se ili slučajno iskopčati; nema produžnog kabela ili prekidača strujnog kruga.


PREDNOSTI AKU UREĐAJA

Baterija s izmjeničnim naponom je savršen izbor za radove uređenja okućnice. Naša tehnologija baterija donosi snažne, izdržljive i pouzdane uređaje koji su u odnosu na benzinski pogon.

LAKŠI - Umjesto pozamašnog motora, uključujući zaštitno kućište i spremnik goriva, sada imate laganu bateriju koja rad u vrtu čini manje napornim i puno ugodnijim.

TIŠI - Čak i mali benzinski motor radi veliku buku. Naši alati na baterije preobražavaju vrtove, ne narušavajući mir i tišinu za vrijeme rada.

ČIŠĆI - Zahvaljujući našim uređajima na baterijski pogon, sada u potpunosti možete uživati u prirodnim mirisima vašeg vrta.

JEDNOSTAVNIJI ZA RUKOVANJE - Pokretanje nekih uređaja može biti prilično iscrpljujuće čak i prije nego počnete s radom. Zahvaljujući baterijskom pogonu, vrtlari trebaju samo uključiti bateriju i prionuti na posao, čak i za hladnog i vlažnog vremena.

 

 

Pošaljite upit o ovom proizvodu

Hongoldonia.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Klikom na gumb Slažem se slažete se s korištenjem kolačića.