Gdje kupiti?

995,00kn

HBP20AH

Tehničke karakteristike

Vrsta ćelije Litij IONSKA
Kapacitet 2.0Ah - 112Wh
Napon  56V maks.
Ćelija 4v (3,6v) x 14 1P
Težina 1,26 kg

Značajke

 

UKLJUČI I KOSI - Samo postavite bateriju i to je sve. Nema potrebe za napojnim kabelom u koji ćete se zapetljati, prerezati ga, pohabati, spoticat se ili slučajno iskopčati; nema produžnog kabela ili prekidača strujnog kruga.


PREDNOSTI AKU UREĐAJA

Baterija s izmjeničnim naponom je savršen izbor za radove uređenja okućnice. Naša tehnologija baterija donosi snažne, izdržljive i pouzdane uređaje koji su u odnosu na benzinski pogon.

LAKŠI - Umjesto pozamašnog motora, uključujući zaštitno kućište i spremnik goriva, sada imate laganu bateriju koja rad u vrtu čini manje napornim i puno ugodnijim.

TIŠI - Čak i mali benzinski motor radi veliku buku. Naši alati na baterije preobražavaju vrtove, ne narušavajući mir i tišinu za vrijeme rada.

ČIŠĆI - Zahvaljujući našim uređajima na baterijski pogon, sada u potpunosti možete uživati u prirodnim mirisima vašeg vrta.

JEDNOSTAVNIJI ZA RUKOVANJE - Pokretanje nekih uređaja može biti prilično iscrpljujuće čak i prije nego počnete s radom. Zahvaljujući baterijskom pogonu, vrtlari trebaju samo uključiti bateriju i prionuti na posao, čak i za hladnog i vlažnog vremena.

 

 

Pošaljite upit o ovom proizvodu

Hongoldonia.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Klikom na gumb Slažem se slažete se s korištenjem kolačića.