Gdje kupiti?

1.990,00kn

HRE 330K1 PE

Lagana i tiha, osigurava izvanrednu učinkovitost skupljanja pokošene trave. Honda električne kosilice su lagane, snažne i jednostavne za upotrebu. Po uzoru na naše vodeće benzinske modele, naše uglađne električne kosilice osiguravaju sva tri svojstva. Kao najtiši modeli u našem rasponu, savršeni su za nenametljivo i učinkovito košenje, skupljajući svu travu za savršen rezultat košnje.
Neki travnjaci mogu biti maleni, ali mislimo da svi zaslužuju najbolju pozornost. Stoga, ako želite pokositi svoj travnjak brzo i tiho i trebate najlakšu moguću kosilicu kako biste manevrirali oko svog vrta, ne trebate gledati dalje od naše HRE linije. S dodatnim usmjerivačima zraka opremljenim kako bi se postigao odličan učinak skupljanja trave u koš (95%) i temperaturnim senzorom radi sprječavanja pregrijavanja, HRE linija je jedinstvena; sigurnija je, Honda je.

Tehničke karakteristike

Širina kosilice 33cm
Električni motor 1100W 
Tip prijenosa hidrostatički 
Visina košnje 25-75m 
Tip kućišta pvc 
Širina košnje 33cm 
Kapacitet koša 27 lit. 
Razina buke 75dB 
Dimenzije DxŠxV
Težina 11kg 


Značajke

Jednostavna ručica za transport

Ova jednostavna ručica Vam pomaže u svladavanju neravnih površina s Vašom kosilicom – brzo, sigurno i jednostavno.

Zaštita od pregrijavanja

Toplinski senzor aktivira osigurač u slučaju pregrijavanja.

Centralno podešavanje visine košnje

5 položaja visine košnje podešava se jednim potezom.

Držač kabela

Pametan dizajn smanjuje napetost strujnog kabela, te na taj nacin sprječava mogućnost oštećenja ili mogućnost da se spotaknete preko kabela.

Pošaljite upit o ovom proizvodu

Savjeti

Hongoldonia.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Klikom na gumb Slažem se slažete se s korištenjem kolačića.