Gdje kupiti?

Naša najnovija tehnologija objašnjena jednostavnim izrazima.

Stvaranje novih ideja radi poboljšanja naših proizvoda ne znači uvijek stvaranje nečega novog. Ponekad je to samo gledanje stvari koje vec rade dobro. U Hondi se vjeruje u stalno nastojanje za poboljšanjem. To je duh izazova nas samih i naša strast za svladavanje problema što nam omogucuje stvaranje još više inovativnih ideja. Stoga, radi li se o poboljšanju sigurnosti proizvoda, ekološkim poboljšanjima proizvoda, povećanju lakoće i ugodnosti korištenja ili jednostavno pomoć Vašem travnjaku kako bi rastao i procvao, možete računati na nas da ćemo nastaviti razmišljati o novim načinima kako bi Vam pomogli postići savršeni travnjak.

 

Roto-stop® spojka kočnice noža

Roto-stop® je jedan od mnogih Honda patenata. Radi na principu spojke i omogućuje Vam pokretanje i zaustavljanje noža bez zaustavljanja motora. Također, služi kao kočnica kada želite isprazniti koš ili ukloniti prepreku za vrijeme košnje, te na siguran i jednostavan način prijeći preko ceste posute šljunkom. Sigurnost je od najvece važnosti Honda kosilicama. Honda Roto-stop® je jedinstvena, moderna značajka u opremi za travnjak i vrt, osiguravajući zaustavljanje noža za manje od 2 sekunde (čak i nakon 10 godina upotrebe).

 

SMART Drive®

SMART Drive® prijenos je jedan od mnogih Honda patenata, revolucionarna kombinacija najnovijeg Honda samohodnog mehanizma i ergonomske ručice prijenosa. Konstruiran je tako da Vam osigura upravljanje brzine kretanja na dohvat ruke, dajući Vam jednostavnost podešavanja brzine košnje za bolju preciznost oko drveca, rubova, zidova i cvjetnih gredica. Također, znači da nema više tragova proklizavanja na Vašem travnjaku prilikom manevriranja. U usporedbi s uobičajenim prijenosom kosilica, površina spojke je obrađena navojnim dizajnom, pa time nema trenutnog osjećaja uključeno/isključeno. Dodatno, svi naši SMART Drive® prijenosi se prave od lijevanog aluminija i stoga:

  • Otporni su na udarce
  • Drže unutarnje dijelove strogo u ravnini s vratilom kada se okretni moment poveća
  • Imaju bolje toplinske karakteristike disipacija od uobičajenih polimernih materijala.

 

Versamow™ sustav varijabilnog malčiranja

Za najbolje rezultate malčiranja, pokošena trava mora biti sitna tako da može doći do korijena biljke i minimizirati oblik slame. Količina pokošene trave se, također, mora oprezno podesiti kako bi se izbjeglo nakupljanje pokošene trave što guši travu (žuti tragovi) i stvaranje slame. Stoga, naš tim za istraživanje i razvoj je razvio dvije patentirane tehnologije za dobivanje najbolje trave, neovisno o stanju Vašeg vrta. Prvi je MicroCut, sustav koji koristi 2 noža umjesto 1, siječe travu dva puta i osigurava fino pokošenu travu. Drugi je Versamow™ sustav varijabilnog malčiranja, podesiv otvor između područja sječenja i koša. Postepenim otvaranjem ili zatvaranjem otvora, možete upravljati količinom trave koja se skuplja u koš i time izbjeći prekomjerno izbacivanje trave. Dakle, ako je trava visoko narasla jer niste imali vremena kositi, samo otvorite otvor na 100% za potpuno skupljanje trave u koš.

 

Honda motor

Kao inovatori vrhunskih 4-taktnih motora, u svojoj klasi, Honda je u svijetu br. 1 kao proizvođač motora. Pouzdanost i radni učinak naših motora je legendaran širom svijeta, te imaju povjerenje na privatnim, profesionalnim i industrijskim tržištima. Dokazanom tehnologijom i više od 50 godina iskustva, Honda motori nude nisku razinu buke, smanjene emisije ispušnih plinova i jednostavni su za korištenje. Zbog toga danas, naše kosilice imaju motore sa sljedećim značajkama:

  • Dekompresor za lakše pokretanje
  • Automatski čok koji je sličan onima u automobilima, nema potrebe za podešavanjem čoka kada je motor hladan
  • Jedan od najboljih u potrošnji goriva i najmanje emisije štetnih plinova u odnosu na druge proizvođače
  • Razina buke* od -2dB(A), 30% ispod trenutnog europskog propisa
Hongoldonia.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Klikom na gumb Slažem se slažete se s korištenjem kolačića.