Gdje kupiti?

4.890,00kn

UMR 435T LEET

Konstruirana za optimalnu okretnost i udobnost.
Ova leđno nosiva motorna kosa je konstruirana tako da se nosi sa zahtjevima komercijalne okoline, gdje se zahtjeva cjelovita okretnost glave rezač. Težina motora je jednako raspodijeljena na pojas i ramena, pa stoga vrlo brzo počnete cijeniti udobnost, već u prvim minutama korištenja. Glava rezača, pogonjena fleksibilnom osovinom cini sve jednostavnim, košenje strmih nagiba, voćnjaka, vinograda, parkova i šikare. Jednostavnost uporabe ove motorne kose se proteže i na zatvorena područja vrta.

Tehničke karakteristike

Motor 4-taktni OHC
Zapremnina motora (cc) 35
Model motora GX35T
Efektivna snaga motora (KW/okr/min) 1,0/7000
Kapacitet spremnika goriva (litre) 0,63
Tip prijenosa Centrifugalna spojka
Tip osovine Fleksibilna
Ručka Kružna ručka
Vrijednost buke - razina snage zvuka dB(A) 109
Dimenzije (DxŠxV (mm)) 2810x365x600
Suha masa (kg) 10,7Značajke

Antivibracijski okvir

Kombinirani opružni ublaživac (produženi vijek trajanja u odnosu na gumene ublaživače) je specifično konstruiran radi ublažavanja vibracija koje dolaze od motora. Računalna simulacija i mnogo sati praktičnog ispitivanja će kupci itekako cijeniti.

Udobna bi-injektirana plastična+gumena ručka

Gumeni premaz omogucuje odlicno hvatište.

Torx vijci

Zbog velike brzine rotacije od 12,000 okretaja u minuti, dijelovi motorne kose moraju biti opremljeni vijcima koji su otporni na vibracije visoke frekvencije. Posebna glava vijka omogucuje veci moment zatezanja prilikom sastavljanja i održava karakteristike zatezanja vijka unatoc visokoj frekvenciji vibracija dijelova.

 

Glava prijenosa za teške uvjete rada

Prijenos se nalazi u lijevanom aluminiju i nudi bolju otpornost na udarce u usporedbi s tradicionalnim prešanim okvirima od metala. Međutim, najveci problem kod prijenosa je prašina; stoga je okvir Honda prijenosa ponovno obraen kako bi se postigli minimalni razmaci izmeu rotirajucih dijelova. Također posjeduje brtvljenje s tri barijere u usporedbi s tradicionalnim brtvljenjem s dvije barijere. Ovom inovacijom Honda osigurava najbolji sustav zaštite od prašine.

Ležaj s beskontaktnom brtvom

Koristi ih NASA, ovi ležajevi daju najbolju zaštitu od prašine za primjene velikih brzina. Kontakt rotirajuceg dijela se izbjegava tako da se brtveni dio ležaja ne zagrijava u usporedbi s tradicionalnom gumenom kontaktnom brtvom ležaja koja ima drasticno smanjen vijek trajanja i ucinak zaštite od prašine.

 

Antivibracijska spojka

Honda razvojni tim je razvio blok spojke u dva dijela, a u sredinu su stavili prigušivac vibracija. Vibracije motora se apsorbiraju i ne prenose se do drške, dajuci korisniku višu razinu udobnosti.

“Tap and go” glava sa silkom

Poluautomatska glava osigurava silk jednostavnim kuckanjem glave o tlo za vrijeme rada s motornom kosom. Glava je promjera 12,7 cm (5 inca) i može imati dodatnih 56% žice u odnosu na uobicajenu glavu promjera 10,16 cm (4 inca).

Štitnik glave sa silkom / trokrakog noža 2-u-1

Ako se stavlja trokraki nož, samo je potrebno skinuti donji dio štitnika: nema potrebe kupovati drugi štitnik.

Dugovječni metalni rezač silka

Mali rezac je smješten unutar štitnika koji automatski reže silk na tocnu duljinu za vrijeme rada s motornom kosom (vidjeti “Tap and go” glavu sa silkom). Dok drugi proizvoaci koriste plasticne rezace, ovaj rezac je od metala i može se naoštriti. Neophodan je za profesionalnu uporabu.

Zaštita za zahtjevan rad

Prijenosna glava je ojacana simetricnim rebrastim pojacanjem.

Prijenosna osovina sa šest zubaca

Ovo daje maksimalan prijenos okretnog momenta na rotirajuci dio motorne kose i ima smanjenu mogucnost puknuca vratila u usporedbi s tradicionalnim dizajnom prijenosa.

Pošaljite upit o ovom proizvodu

Motorne kose

Hongoldonia.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Klikom na gumb Slažem se slažete se s korištenjem kolačića.