Negri

Negri


brend zelen poput prirode


Sječkalice za grane

Od privatne do profesionalne upotrebe

Sječkalice za grane se primjenjuju u hortikulturi, voćarstvu, vinogradarstvu, maslinarstvu, šumarstvu i komunalnoj djelatnosti. Jednostavne za upotrebu, svojom učinkovitošću doprinose u čišćenju i održavanju okoliša. Opremljene su snažnim električnim, benzinskim ili dizel motorima.

Sječkalice za grane


Prozračivač travnjaka

Trava koja diše - raste

Korištenjem prozračivača dobiva se lijep i njegovan travnjak. Prozračivanje travnjaka provodi se strojevima za prozračivanje, i to prije gnojidbe ili navodnjavanja kako bi se uravnotežili učinci gaženja i valjanja travnjaka. Svi modeli dolaze u kompletu s košarom za prikupljanje uklonjenog dijela travnate površine.

Prozračivač travnjaka


Usisivači za lišće

Čist teren, duga ljubav

Tornado usisivači su kompaktni strojevi s izuzetno velikom snagom te su stoga pogodni za čišćenje velikih javnih površina kao što su gradski parkovi, sportska igrališta itd. Raspoloživi su modeli s benzinskim motorom te s mogućnošću priključka na traktor 13 KS, u varijanti s kotačima, prikolicom ili prenosivi.

Usisivači za lišće


Uređaj za pelete

Stvaranje održivosti, isplativosti i ekološke prihvatljivosti

Transformiraju bilo kakvu vrstu usitnjenog drveta u sitno-prešane granule, poznatije kao "peleti", koje zahvaljujući ovom procesu prešanja imaju dva puta veću toplinsku vrijednost od drveta. Peleti se mogu koristiti kao gorivo, hranivo za biljke, stelja za životinje, kao hrana za životinje ili u budućnosti kao sirovina za proizvodnju papira ili biogoriva.

Uređaj za pelete

Jednostavna kupnja putem webshopa


Strojeve i uređaje za vrt odsad možete naručiti putem online trgovine, nakon čega će biti dostavljeni na vaš kućni prag. Za narudžbe posjetite našu online trgovinu.


r Posjeti trgovinu

Sve što ste ikad željeli znati o Negri strojevima demonstrirat će vam naš stručnjak najbliži vama.

r Pronađi ovlaštenog predstavnika
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY