Više od 30 godina osiguravamo tehnologiju za cijeli život

 

Od samog osnutka 1989. godine firma Hongoldonia d.o.o. je primarno fokusirana na jedan cilj, pružiti tržištu kvalitetne i pouzdane proizvode, te takvim pristupom pridonijeti razvoju naše zajednice.

Entuzijazam i kreativnost dio su naše svakodnevice, a težnja za dostignućem novih izazova pokretačka je energija koja nas vodi prema novim projektima.

Potpisivanjem ugovora o distribuciji 2004. godine firma Hongoldonia d.o.o. je postala dio globalne distributivne mreže japanske firme Honda Motor Co. Ltd. koja svoju proizvodnju organizira diljem svijeta, proizvodeći uređaje koji svojom inovativnošću, funkcionalnošću i kvalitetom zauzimaju vodeće mjesto u mnogim aspektima ljudskog života.

Hongoldonia u Osijeku

2011. godine firma Hongoldonia d.o.o. je postala službeni zastupnik za Oleo Mac brand koji je dopunio postojeći prodajni program motornim pilama.

Ugovaranjem poslovne suradnje 2015. godine sa renomiranim talijanskim proizvođačem komunalne opreme, firmom Gianni Ferrari, prodajni program je u cijelosti upotpunjen kako bi kupcima mogao pružiti široku paletu vrhunskih uređaja za održavanje travnjaka.

Tržište je zahtijevalo pa smo 2017. odlučili ponuditi vrhunske Negri sječkalice i Truxor amfibije kao specijalizirani segment u našem programu.

Prateći događanja oko nas i tražeći nove prilike odlučili smo od 2020. godine uvesti  još noviteta  AGT, Mosa i Lisam za koje smatramo da će savršeno dopuniti postojeći asortiman.

Hongoldonia d.o.o. je proslavila 30. godišnjicu poslovanja kao rezultat konstantnog usavršavanja, dokazivanja, hrabrih ideja i predanosti poslu. Uloženo je puno napora ali je bilo i puno zadovoljstva..

Djelatnici u prodaji u Osijeku i Zagrebu svakodnevno pružaju kupcima informacije o proizvodima i savjet o kupnji.

Našim kupcima osiguravamo stručan, specijalizirani ovlašteni servis kako u jamstvenom tako i izvan jamstvenog roka za sve proizvode iz našeg asortimana. Zbog količine originalnih rezervnih dijelova na lageru u mogućnosti smo i najkompliciranije kvarove otkloniti u vrlo kratkom roku.

Obzirom da „uspjeh raste na drvetu zvanom upornost“ mi nastavljamo dalje, još uporniji i motiviraniji.
JURE ŽDERO,Osnivač i vlasnik