Generalni distributer svjetski prepoznatih proizvođača poljoprivredne i komunalne mehanizacije

Dekoracija za button u obliku trokutića web shop r

Hondin razvoj

Hondini su strojevi, automobili i motorna vozila korišteni diljem svijeta. Naš centar za istraživanje i razvoj radi na razvoju agregata, motokultivatora, kosilica, čistača snijega i motora za opću namjenu koji su srce takve opreme. Također provodi istraživanja i razvija širok raspon korisnih strojeva koji doprinose kvaliteti života, kao što su izvanbrodski motori, kogeneracijske jedinice za kućnu upotrebu s plinskim motorom i električni skuteri na 4 kotača.
Honda se aktivno zalaže ne samo za kvalitetu, korisničko iskustvo i ekonomsku učinkovitost, već i za rješavanje rastućih problema globalnog zatopljenja i poboljšanja energetske učinkovitosti. Već smo odavno vodeća tvrtka u ostvarivanju niske emisije ispušnih plinova, visoke učinkovitosti goriva, niske razine buke i drugih aspekata.


Hongoldonia danas

14 godina iskustva

Danas Hongoldonia d.o.o., kao generalni uvoznik i distributer HONDA Power Equipment u Republici Hrvatskoj, broji desetak zaposlenih, ima sjedište, veleprodaju i tehnički podršku u Osijeku te ured u Zagrebu. Cilj Honde je svima osigurati zadovoljstvo kroz naš posao - onima koji kupuju Honda proizvode, onima koji prodaju Honda proizvode i onima koji stvaraju Honda proizvode. Uzevši to u obzir, glavna odgovornost Honde je ona prema ljudima. Okupili smo nekolicinu istomišljenika te razvili mrežu Honda ovlaštenih trgovina i servisa koji se brinu o plasmanu i servisu Honda uređaja na području Republike Hrvatske. Naš visoko motivirani tim spremno ulazi u četrnaestu godinu distribucije, a vas pozivamo da zakoračite u svijet Honda proizvoda, isprobate ih i osjetite razliku.

Hongoldonia danas

Hongoldonia sjedište u Osijeku


Kvaliteta na prvom mjestu

Tehnologija za cijeli život

Od samog osnutka 1989. godine firma Hongoldonia d.o.o. je primarno fokusirana na jedan cilj - pružiti tržištu kvalitetne i pouzdane proizvode te takvim pristupom pridonijeti razvoju naše zajednice. Entuzijazam i kreativnost dio su naše svakodnevice, a težnja za dostignućem novih izazova pokretačka je energija koja nas vodi prema novim projektima. Potpisivanjem ugovora o distribuciji 2004. godine, firma Hongoldonia d.o.o. je postala dio globalne distributivne mreže japanske firme HONDA MOTOR Co. Ltd. koja svoju proizvodnju organizira diljem svijeta, proizvodeći uređaje koji svojom inovativnošću, funkcionalnošću i kvalitetom zauzimaju vodeće mjesto u mnogim aspektima ljudskog života. Jure Ždero, osnivač i direktor

Kvaliteta na prvom mjestu

Honda kosilice

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY