Oleo-Mac

Oleo-Mac

Dekoracija za button u obliku trokutića Webshop r

OLEO MAC MOTORNE PILE


Obrezivanje, sječa i česti uradi-to-sam projekti oko kuće: Oleo-Mac ima motornu pilu za svaki zadatak, bilo u vrtu ili u šumi. Iako su različitih karakteristika, svi modeli dijele kvalitetu, jednostavnost korištenja i održavanja te pouzdane vrhunske performance. Oleo-Mac osigurava čiste i precizne rezove, bez narušavanja vegetacije. Čak i u slučaju duljeg korištenja, naše pile nude vrhunsku učinkovitost zahvaljujući niskoj potrošnji goriva te glatkom okretnom momentu motora.


r Saznaj više

OLEO MAC PUHAČI LIŠĆA


Tihi, lagani i jednostavni za uporabu, Oleo-Mac puhači za lišće vaši su najpouzdaniji suradnici. Snažni i učinkoviti alati za čišćenje lišća, maslina, lješnjaka i sitnih krhotina s bilo koje površine. Ručni puhači bit će vam od pomoći za manja područja, dok će vam leđni puhači za profesionalnu uporabu biti nezamjenjivi na poljoprivrednim zemljištima i velikim urbanim prostorima.


r Saznaj više

Uštedi kupnjom online


Strojeve i uređaje za vrt odsad možete naručiti putem online trgovine nakon čega će biti dostavljeni na vaš kućni prag. Za narudžbe posjetite našu online trgovinu.


r Posjeti trgovinu

Sve što ste ikad željeli znati o Oleo-Mac strojevima demonstrirat će vam naš stručnjak najbliži vama.

r Pronađi ovlaštenog predstavnika
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY