OLEO-MAC

MOTORNE PILE

OLEO-MAC MOTORNE PILE

OLEO-MAC MOTORNE PILE


Snažne, svestrane i jednostavne za korištenje

Dekoracija za button u obliku trokutića Saznaj više r

Vodič za odabir motornih pila

Za općenite poslove oko kuće, kao što je rezanje drveta za ogrijev, lagano obrezivanje ili mali građevinski poslovi, dovoljna je električna lančana pila. Uređaj snage 1.5 do 2 kW je idealan za sve zahtjevne zadatke uz brzinu i jednostavnost. Za uklanjanje manjih i većih grana, rušenje manjeg drveća i usitnjavanje za ogrijev, preporučujemo lagani uređaj težine od 4 do 5 kg zapremnine od 35 i 45 cm3. Za intenzivan rad koji zahtijeva maksimalnu pouzdanost i konstantne dugotrajne performance, najbolji uređaji su profesionalne motorne pile zapremnine veće od 50 cm3. Uređaji težine 5 do 10 kg idealni su za rušenje i rezanje velikog drveća.

Vodič za odabir motornih pila


Oleo-Mac univerzalne motorne pile

Kompaktne motorne pile su dizajnirane tako da garantiraju maksimalnu učinkovitost i minimalni utrošak vremena i energije. Praktične i jednostavne za korištenje, idealne su za obrezivanja i rezanja drva manjeg promjera. Svi modeli dijele neke značajke: kvalitetu, pouzdanost te jednostavnost korištenja i održavanja. Pile srednje jačine motora su pogodne za intenzivnu i redovitu upotrebu. Dizajnirane su za rad na području obrade zemljišta, šuma i vrtova. Njihova prilagodljivost i odličan omjer težine i snage jamče optimalne performance na svim područjima primjene – rezanje grana, obrezivanje i rezanje debala srednje veličine. Ove su motorne pile osmišljene tako da odgovaraju zahtjevnim zadacima, bilo u vrtlarstvu ili poljoprivredi.

Oleo-Mac univerzalne motorne pile

OLEO-MAC IZBOR UNIVERZALNIH MOTORNIH PILA

Jesu li ovo motorne pile koje će vam olakšati i ubrzati rad vani?


GS35/GS350
1,5 kW; 38,9 cm3; 4,6 kg
937/GS370
1,6 kW; 35,2 cm3; 4,3 kg
GS371
1,6 kW; 35,2 cm3; 4,3 kg
941CX/GS410CX
1,8 kW; 39 cm3; 4,4 kg
GS411CX
1,8 kW; 39 cm3; 4,4 kg
952/GS520
2,5 kW; 51,7 cm3; 5,4 kg

Oleo-Mac profesionalne motorne pile

Profesionalne motorne pile su snažni strojevi spremni za sječu i rezanje velikih stabala. Svi su modeli opremljeni besprijekornim motorima s dobrim hlađenjem, čak i u teškim vremenskim uvjetima. Ručka i spremnik za gorivo su odvojeni od tijela stroja radi smanjenja temperature mješavine goriva i ulja te prijenosa vibracije. Aluminijska pumpa za ulje je automatska i podesiva, tako da se brzina protoka može prilagoditi zadatku koji se obavlja, kako bi se izbjeglo nepotrebno trošenje.

Oleo-Mac profesionalne motorne pile

Oleo-Mac profesionalne motorne pile

OLEO-MAC IZBOR PROFESIONALNIH MOTORNIH PILA

Je li ovdje motorna pila spremna za vaše zahtjevnije poslove?


956
3,1 kW; 56,5 cm3; 5,6 kg
962
3,5 kW; 61,5 cm3; 5,6 kg
GS650
3,5 kW; 63,4 cm3; 6,5 kg
GS720
4 kW; 70,8 cm3; 6,8 kg

Oleo-Mac specijalne motorne pile

Snaga, ergonomičnost i ravnoteža su prepoznatljiva obilježja GST 360 modela motorne pile. Kompaktne, s odličnim omjerom težine i snage, idealne su za zadatke obrezivanja na visinama, rezanja grana i sječu. Njihova sposobnost da odrade i najteže poslove čini ih savršenim alatom za profesionalan rad. Ekološki prihvatljiv motor, s niskom emisijom plinova, zaštićen je s dvostrukim zračnim filtrom u pjeni i najlonu; dok brzi i snažni lanac jamči čiste i precizne rezove bez oštećenja kore drveta.

Oleo-Mac specijalne motorne pile

Oleo-Mac specijalne motorne pile

OLEO-MAC IZBOR PROFESIONALNIH MOTORNIH PILA

Je li ovo motorna pila koja će odgovoriti na svaki vaš zahtjev?


GST360 spec
1,5 kW; 35,1 cm3; 3,8 kg
Servisne informacije

Servisne informacije

Briga za vašu tehnologiju

r Pronađi ovlaštenog predstavnika
Katalog

Katalog

Novosti iz Hongoldonije

r Preuzmi katalog
Akcije

Akcije

Popusti na odabrane proizvode

r Ponuda
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY