Hongoldonia d.o.o se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su neophodni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke o uklanjanju njihovog imena i kontakta s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla.  Obvezujemo se čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših kupaca, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, NN br. 103/2003 i 118/2006. Svi djelatnici Hongoldonie d.o.o. i njihovi poslovni partneri su odgovorni za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Hongoldonia d.o.o. jamči da osobni podaci korisnika Web trgovine neće nikada biti dani na uvid i uporabu trećoj strani, bez prethodne izričite privole korisnika. Od ovoga se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA (vrijedi od 15. 2.2016.)

Regulativom Europske unije, sporove vezane uz online kupnju je moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje.

Ako naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.), svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku.

Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA

Naša internetska stranica koristi kolačiće (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i spremanja podataka o vašim narudžbama. Nastavkom pregleda internetske stranice https://hongoldonia.hr slažete se s korištenjem kolačića.