Kvalitetna i sigurna usluga

Kvalitetna i sigurna usluga


Sve o ovlaštenim Honda servisinim centrima

Dekoracija za button u obliku trokutića Pronađi najbliži servisni centar r

Održavanje strojeva čistim

Čistoća stroja utječe na njegove performance i radni vijek. Koristite neutralna sredstva za čišćenje i temeljito ih isperite. Prije početka rada, dobro pročitajte upute o korištenju i upoznajte se sa sigurnosnim uputama. Nakon dostave, naš predstavnik će demonstrirati funkcionalnosti i dati savjete za održavanje vašeg novog stroja.

Održavanje strojeva čistim


Provjere prije početka rada

Uvijek provjerite ispravnost stroja prije pokretanja. Proučite upute o korištenju, provjerite razinu ulja, stanje noževa i sigurnosne elemente. Ako uređaj koristite u suhim i prašnjavim uvjetima ili na visokim temperaturama, potrebno je redovitije servisiranje. Prije nego počnete s održavanjem ili popravljanjem, provjerite je li motor isključen. Pustite da se motor i ispušna cijev potpuno ohlade. Kako biste izbjegli slučajno paljenje stroja, odstranite poklopac svjećice. Osigurajte adekvatno zračenje radnog područja. Držite bilo kakav zapaljivi materijal dalje od goriva i dijelova povezanih s njim.

Provjere prije početka rada


Pogoršanje stanja goriva

Stanje bezolovnog benzina se u skladištenju može pogoršati, što može utjecati i na rad stroja. Dozvoljeni period skladištenja goriva varira, stoga se preporučuje da pri skladištenju stroja isušite spremnik i rasplinjač. Hondino jamstvo ne pokriva oštećenje sustava za gorivo ili probleme s motorom koji nastaju zbog kontaminiranog goriva.

Pogoršanje stanja goriva


Praćenje servisiranja

Uvijek je dobro držati se preporučenog rasporeda servisiranja. To dugoročno smanjuje troškove servisiranja i održava vrijednost vašem stroju. Servisiranje bi uvijek trebalo prepustiti ovlaštenim Honda serviserima koji će koristiti visokokvalitetne originalne dijelove.

Praćenje servisiranja

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Samo za Hongoldonia ovlaštene trgovce i servise

Hongoldonia distributeri ulaz
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY