r

Čistač snijega Honda HS 750 vs arktička lisica

Ledena arena

Ledena arena

Za početak, upoznajmo se s našim ringom. Arktičke lisice, kao što im samo ime govori, žive u Arktičkom krugu u kojem se temperature kreću u rangu od jako hladnog do smrzavajućeg.  A gdje živi naš Honda HS 750? Gdje god ima snijega. Obucite debele kapute i pogledajmo ovu borbu.

01

Hladni operater

Arktička ili snježna lisica je pravi majstor življenja na temperaturama od -50 °C, ali nema sposobnost razgrtanja snijega, zbog čega mora skakutati po snijegu tražeći plijen. S čistačem snijega je to sasvim druga priča. On i dubine snijega do 30 cm svladava s lakoćom. Čini se da je tu naša lisica nadmudrena.

02
Hladni operater
Tihi susjed

Tihi susjed

Neovisno o tome radi li se o arktičkoj divljini ili prigradskoj četvrti, neki od vas su sigurno imali priliku čuti lisičin glasan krik od kojeg se ledi krv u žilama. Tko zna o čemu to one viču, ali dovoljno su glasne da se od njih ne može spavati. Na sreću, Hondin čistač snijega je najtiši na tržištu, a osim što smanjuje razinu buke – čini i susjede sretnima.

03

Visoko, visoko u zrak!

U svojim pohodima na plijen, arktička lisica može skočiti i do metra u zrak, dok naš čistač snijega može odbaciti snijeg na daljinu do 10 metara. I ne samo to, nego rasprši snijeg kako topljenje ne bi predstavljalo problem.

04
Visoko, visoko u zrak!
Majstor manevriranja

Majstor manevriranja

Svrdlo čistača HS 750 je napravljeno od gume i omogućava čistaču kretanje prema naprijed zbog čega možete s lakoćom šetati po vašem prilazu i istovremeno odbacivati snijeg, bez straha od oštećenja stroja. Naša lisica, s druge strane, ne može ići tom brzinom ako zapne glavom u snježnom nanosu.

05

Nije sve u izgledu

Iako je naš crveni čistač snijega poprilično zgodan, moramo priznati da su arktičke lisice upravo preslatke! Ali od slatkoće se nitko nije usrećio na snijegu, stoga vam je potreban opaki čistač snijega koji može prebaciti do 29 tona snijega na sat. Ding, ding, ding – imamo pobjednika! Honda HS 750, rješenje za snježne probleme!

06
Nije sve u izgledu
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY