r

Honda višenamjenski trimer protiv Edwarda Škarorukog

Predstavljamo vam fer borbu između dva vrtna velikana: Hondinog višenamjenskog trimera i Edwarda Škarorukog.

 

 

 
01

Kresač grana

Dva su razloga zašto je kresač grana naš omiljeni priključak! Prvo: odličan je za rezanje teško dostupnih grana. Drugo: genijalan je! Najbolje da pogledate video i uvjerite se sami. S lakoćom bi podšišao Škarorukovo grmlje i posramio ga.

02

Kultivator

Majstor zanata, ovaj priključak za kultiviranje jamči okretni moment za njegovanje kompleksnog tla. Savršen je za održavanje povrtnih gredica. Dok za Edove škare nitko ne odgovara, naš je kultivator osiguran višegodišnjim jamstvom.

03

Puhač za lišće

Zbog ovog se puhačkog priključka napokon možete pozdraviti s prljavštinom i neredom. Snažni protok zraka od dva metra kvadratna vam jamči da nećete izmučiti leđa čisteći centimetar po centimetar. A kad se malo prisjetimo filma, nema ni jedne scene gdje umjetnik obrezivanja grmlja počisti išta za sobom. Tipično! Još jedan bod za višenamjenski trimer.

04

Glava za košnju

Priključak za košnju je namijenjen za teške zadatke rezanja, a zbog mogućnosti montiranja trozubog noža, jamči vam lako obavljanje posla. Upravo zbog toga što se radi o moćnom alatu, dolazi s jedinstvenom zaštitom. Ima li Ed ikakvu zaštitu za svoje škare? Ne bi rekli. Ali zato ima fantastične manire za stolom!

05

Škare za živicu

Svaki posao s priključkom škara za živicu je kratak zbog podesivog članka koji omogućava bolje manevriranje, i dvostranih noževa za rad od 180 stupnjeva. Neovisno o tome radite li s lišćem, živicom ili grmljem! S druge strane, Edove škare nemaju dvostrane noževe, podesivi članak, a ni zaštitu od škljocanja s kojom dolazi naš višenamjenski trimer.

06

Rezač rubova

Za završne radove uređivanja vrta, nemojte tražiti dalje od našeg rezača rubova. Zbog ovog ćete si alata uštedjeti sate i sate klečanja, s vrtnom lopaticom u rukama. Ili rada sa škarama, koje bi bile potpuno beskorisne za posao uređivanja rubova oko staza, terasa i cvjetnih gredica. Gem, set, meč za višenamjenski trimer!

Članak preuzet i preveden s Hondine stranice

https://www.hondaengineroom.co.uk/honda-versatool-vs-edward-scissorhandss/

 
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY